0:00 / 0:00

exclusief villaperceel van 2.605 m²

  • Prijs 518000.00
  • Ref 3325419
  • Adres Waterpolder , 9992 Maldegem Middelburg

Langsheen de residentiële Waterpolder te Middelburg-Maldegem (België) bieden wij dit uniek perceel villabouwgrond te koop aan. Zijn ruime stedenbouwkundige voorschriften, zijn uitzicht op de weidse polders aan de voorzijde, de unieke zuidgerichte oriëntatie vormen in totaliteit het uitzonderlijke aan dit villaperceel. De grondoppervlakte bedraagt 2.605m² (lot 5). Tevens is er een mogelijkheid tot het bouwen van een apart bijgebouw/garage en een zwembad in de tuin. Laat u overtuigen door onze voorstudiemethode en werk samen met ons de woning van uw dromen uit. Wij respecteren uw budget in combinatie met een verfijnde architectuur en een kwalitatief materiaalgebruik. Het perceel geniet eveneens van de vlotte en de rechtstreekse verbinding Knokke-Antwerpen. Dit perceel wordt ook zonder bouwverplichting te koop aangeboden.

Bodemattest: Nee
Bouwvergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Milieuvergunning: Nee
Meest recente stedenbouwkunde bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: Ja
Voorkooprecht: Nee
  • Open
  • 2605 m2

Contacteer Hyboma


Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 160 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact