0:00 / 0:00

kleinschalige residentie in een rustige buurt aan de stadsrand

23 februari 11:00 - 16:00

Residentie Ostende Phare(ex) is gelegen in een rustige woonbuurt aan de stadsrand. Bakker, slager, apotheek, grootwarenhuis, sportfaciliteiten... alles is er binnen handbereik. Openbaar vervoer is er vlakbij, in de straat.

De residentie bestaat uit 5 appartementen met 1 en 2 slaapkamers. Er is 1 appartement per verdieping waardoor privacy en rust verzekerd zijn. Woonkamer en terrassen zijn zuidgericht.

Voor eigen bewoning of als investering, is dit een topper.

Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen op zaterdag 23 februari. Dominic ontvangt je graag tussen 11u en 16u in het kijkappartement.

  • Vanaf 179152
  • Ref 3452832
  • Adres Voorhavenlaan 50, 8400 Oostende
Residentie Ostende Phare(ex) valt onmiddellijk op door haar strakke en tijdloze architectuur. Ze wordt opgericht in een rustige woonomgeving aan de stadsrand van Oostende, in de Vuurtorenwijk. Je woont er op een paar honderd meters van bakker, slager, apotheek, grootwarenhuis, horecazaken, sportfaciliteiten, ... Openbaar vervoer vind je in de straat zelf waardoor je in enkele minuten in het hartje van Oostende bent. Even uitwaaien? De appartementen vind je op wandelafstand van de zee en de jachthaven. Deze kleinschalige residentie heeft 5 appartementen, 1 per verdieping: optimale rust en privacy zijn verzekerd. Er is keuze uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers met telkens een zuidgerichte living en terras. Het gelijkvloerse appartement beschikt ook over een koer/stadstuintje. Deze energiezuinige nieuwbouwappartementen worden afgewerkt met duurzame materialen. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt. Zowel voor eigen bewoning als voor een interessante investering, is deze residentie een topper.

Contacteer Hyboma


Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Contact