0:00 / 0:00

Nieuwe appartementen in het centrum van Sint-Amands

13 juli 11:00 - 16:00

Zoek je een nieuwe thuis in Puurs Sint-Amands?

Ontdek dan Residentie Marthe Massin aan de Patronaatstraat in Sint-Amands: 10 nieuwe, energiezuinige appartementen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en horecazaken.

Daarnaast zijn er ook 5 nieuwe, zuid gerichte woningen, telkens met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Ontdek alle mogelijkheden tijdens de infodag op zaterdag 13 juli. Dominic ontvangt je graag ter plaatse tussen 11u en 16u.

  • Vanaf 213723
  • Ref 3784752
  • Adres Patronaatstraat 4, 2890 Sint-Amands
In het centrum van Sint-Amands bouwen we 10 nieuwe, energiezuinige appartementen (residentie Marthe Massin). Je woont er op wandelafstand van winkels, scholen, bank, openbaar vervoer en horecazaken. Bovendien geniet je van een strategische ligging in de driehoek Antwerpen - Brussel - Gent. Even uitwaaien kan op één van de groene plekjes of natuurgebieden in de buurt. Elk appartement beschikt over een ruime woon- en eetkamer, open ingerichte keuken, een praktische berging, 2 slaapkamers, badkamer en afzonderlijk toilet. Telkens met een tuintje of een ruim zonneterras, dat paalt aan de leefruimte. Voor elk appartement is er minstens één parkeerplaats voorzien, dicht bij de woonst. Fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Contacteer Hyboma


Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact