0:00 / 0:00

residentie Julien Schepens in de dorpskern

  • Vanaf 249759
  • Ref 3967927
  • Adres Dorpsplein 16, 8570 Anzegem
Laatste woning te koop! Zoek je een nieuwe woning in Anzegem? Voor eigen bewoning of als interessante investering? Ontdek dan deze verrassend ruime nieuwbouwwoning gelegen in de Oudstrijdersstraat 1, een rustige straat in het centrum van Anzegem. Je woont er vlak bij winkels, horecazaken, openbaar vervoer,... Bovendien geniet je van een optimale verbinding met de trein (lijn Kortrijk-Brussel) én met de wagen (oprit E17). De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken, bergruimte en vervolgens een aangenaam stadstuintje met gunstige oriëntatie. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers, apart toilet, badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo en tenslotte toegang tot de bergzolder. Een afgesloten garagebox of een staanplaats kunnen ook aangekocht worden. De woning is reeds geschilderd en dus onmiddellijk instapklaar! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek ter plaatse!

Contacteer Hyboma


Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Onze tijdloze woningen in Anzegem

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek ruim 200 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact