0:00 / 0:00

nieuwe woning met stadstuintje en terras

  • Prijs 249759.00
  • Ref 3967936
  • Adres Oudstrijdersstraat 1, 8570 Anzegem

Zoek je een nieuwe woning in Anzegem? Voor eigen bewoning of als interessante investering? Ontdek dan deze verrassend ruime nieuwbouwwoning gelegen in de Oudstrijdersstraat 1 te Anzegem, een rustige straat in het centrum van Anzegem. Je woont er vlak bij winkels, horecazaken, openbaar vervoer,... Bovendien geniet je van een optimale verbinding met de trein (lijn Kortrijk-Brussel) én met de wagen (oprit E17). Deze energiezuinige woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken, bergruimte en vervolgens een aangenaam stadstuintje met gunstige oriëntatie. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers, apart toilet, badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo en tenslotte toegang tot de bergzolder. De woning is reeds geschilderd en dus onmiddellijk instapklaar! Er is mogelijkheid om een privatieve autostaanplaats aan te kopen (8.500 euro) en mogelijkheid tot aankoop van ruime garagebox (17.000 euro). Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek ter plaatse!

Bodemattest: Nee
Bouwvergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Waarde E-peil (nieuwbouw): 45
Milieuvergunning: Nee
Overstromingsgevoelig: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Meest recente stedenbouwkunde bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: Nee
Voorkooprecht: Nee
Vraag de infobrochure met de architectenplannen aan

Wil je nog meer informatie zonder verplichting?
Bel ons op 051 480 980 of stuur ons een e-mail.

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek ruim 200 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact