0:00 / 0:00

bouwgronden en nieuwe woning met een mooi vergezicht

  • Vanaf 93046
  • Ref 3970021
  • Adres Kiekenhaag , 9190 Stekene
Deze bouwgronden en woningen zijn heel rustig gelegen met een weids uitzicht over de velden. Je geniet er zowel van rust en privacy als van een vlotte bereikbaarheid. Via de N49 rijd je vlot naar Antwerpen en Knokke. Je woont er dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer. Genieten van de natuur kan in het nabijgelegen Stropersbos, met mooie wandel- en fietsroutes. De percelen zijn bestemd voor halfopen en gesloten bebouwing en hebben een perfecte zuid oriëntatie. Je kiest zelf het ontwerp en de materialen voor je droomwoning. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt. Of je kiest voor een ontwikkelde woning op lot 4: een moderne halfopen woning met veel lichtinval en een functionele invulling van de beschikbare ruimte.

Contacteer Hyboma


Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Loten


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek ruim 200 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact