0:00 / 0:00

Charmant, rustig gelegen woonerf

  • Vanaf 333269
  • Ref 4116105
  • Adres Veldestraat , 9850 Nevele Merendree
Ontdek dit charmant, rustig gelegen woonerf in Merendree, nabij het vroegere molenaarshuis. Een unieke ligging in de pittoreske dorpskern vlak bij de basisschool, winkels en openbaar vervoer. Gelegen in het Zuiden van het Meetjesland geniet je hier van tal van mooie wandel- en fietsroutes. Het woonerf omvat 6 energiezuinige en karaktervolle woningen met klassieke en landelijke materialen. Elke woning beschikt over een ruime woon- en eetkamer, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, berging, 4 slaapkamers en badkamer. Bij elke woning hoort een eigen private carport. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. De unieke en autoluwe locatie, de stijlvolle architectuur in combinatie met de kwalitatieve afwerking staan garant voor een ultieme woonervaring.

Contacteer Hyboma


Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Loten


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek ruim 200 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact